Home

Maak Nederland weer sterk

Nieuw Nederland heeft aan de Tweede Kamerverkiezingen van 2010 meegedaan om een ander beleid tot stand te brengen en zal ook aan komende verkiezingen in maart 2017 meedoen.  We zien de noodzaak voor een nieuwe samenleving, we zien de behoefte bij zoveel mensen naar nieuwe perspectieven en wij hebben ideeën hoe we die kunnen bereiken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief (contact@nieuw-nederland.info). 

De situatie is op dit moment is niet veel veranderd. Wij geloven niet meer in de huidige politiek. Het geruzie en elkaar beledigen, het gebrek aan oplossingen en initiatief kan geen betere toekomst opleveren. Het Nederlandse politieke stelsel werkt steeds minder. De gevolgen worden steeds meer zichtbaar: een al jaren slecht functionerende economie, werkloosheid en forse staatsschulden. 

Nederland is toe aan verandering, een Nieuw Nederland. Daarbij vormt het boek Nieuw Nederland een leidraad met een krachtig herstelprogramma voor Nederland op het terrein van de economie, onderwijs, gezondheidszorg, infrastructuur, milieu en energievoorziening.  Verder wil Nieuw Nederland de invoering van een gekozen minister-president. Ga mee op weg en zet je in voor Nieuw Nederland: contact@Nieuw-Nederland.info  

 


Als je een droom hebt maak hem dan waar